Cursussen & agenda
Kinder EHBO

CJG-themabijeenkomst

Ieder jaar raakt een groot aantal kinderen betrokken bij ongevallen. Weet jij bijvoorbeeld wat te doen als een kind op het hoofd valt, zich ernstig verslikt of ernstige brandwonden oploopt? In veel gevallen kan door jouw ingrijpen met eenvoudige handelingen verslechtering van de situatie worden voorkomen!

Doelstelling

Je maakt kennis met een aantal voorkomende 'kindergevaren' en hoe je daarmee omgaat.

Voor wie

Voor ouders, verzorgers, grootouders, overblijfmoeders, oppasouders en andere mensen die te maken hebben met het opvoeden en opgroeien van kinderen tussen 0-8 jaar.

Inhoud

Tijdens deze themabijeenkomst vertelt een ervaren docent wat je moet doen (of juist niet!) bij veel voorkomende kinderongelukken in en om het huis. Hoe je het kind in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en EHBO verleent. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en dan kan het van levensbelang zijn dat je weet wat je moet doen en snel kunt handelen.

Afhankelijk van de locatie, worden de themabijeenkomsten gegeven door een jeugdverpleegkundige van het CJG of door een ervaren docent van AmbuWerk Nederland.  

English

This course is also given in English. If you want to read the information in English or register for the English course, go to CJG-information meeting Children First Aid. 

Cursus

Als je na deze themabijeenkomst interesse hebben in een volledige cursus kinderEHBO met Reanimatie/AED dan kun je ook bij het CJG terecht. Er worden regelmatig cursussen op verschillende locaties verzorgd.

Kijk wanneer de cursus plaatsvindt

Kijk wanneer de cursus plaatsvindt
CJG Zoeterwoude
Het Veldboeket 7
2381 JK Zoeterwoude
bekijk op kaart

Data en tijden

De bijeenkomst duurt 2 uur

Maandag 19 september 2022

19.30 - 21.30 uur


Data en tijden

Geef mij een seintje

Meld je aan via onderstaande button. Zodra er nieuwe data en locaties bekend zijn krijg je van ons een seintje. Dan kun je je voor de desbetreffende cursus aanmelden.


Kies hiernaast eerst een locatie

Meer informatie

Organisatie
Centrum voor Jeugd en Gezin

Kosten
€ 5,00 voor inwoners van subsidiërende gemeenten:
Bodegraven-Reeuwijk
Gouda
Hillegom
Katwijk
Krimpenerwaard
Leiden
Leiderdorp
Lisse
Noordwijk
Oegstgeest
Teylingen
Voorschoten
Waddinxveen
Zoeterwoude
Zuidplas

€ 30,00 voor inwoners van overige gemeenten.

Ouderparen krijgen 10% korting.

E-mailadres
info@​cjgcursus.nl

Telefoonnummer
088 254 23 84